Bedrijven index
 
 
 
 
 

Online boekwinkel
Behoor je tot de pré internet generatie of maak je gebruik van al de gemakken die de nieuwe tijd ons biedt?
De meest romantische boeken hebben we op deze pagina verzameld. Leuk om te geven en zeker leuk om te krijgen.

(klik en bestel)
1 2


De ceremoniemeester
Regisseur van de Bruiloft. Auteur: E. Mollema
Prijs € 9,-

Of een huwelijksdag werkelijk slaagt, hangt vooral af van de ceremoniemeester. Hij is immers de gangmaker en degene die ervoor zorgt dat alles volgens schema verloopt. Wat er allemaal tijdens, maar ook al vr de huwelijksdag wordt verwacht van deze duizendpoot, kun je lezen in dit boek. Het bevat tips die je helpen bij deze veelomvattende taak en suggesties om de feestvreugde te verhogen: de vrijgezellenavond de cadeaulijst het delegeren van taken het programma van de dag de stoet de receptie het diner de speeches het vertrek van het bruidspaar.

DE CEREMONIEMEESTER is een onmisbare leidraad voor iedereen die een huwelijk in goede banen wil leiden.

Bruiloft aan zee
Regisseur van de Bruiloft. Auteur: A. Benali
Prijs 17,50

Literatuur voor de liefhebber! Leuk voor naast de voorbereiding van jullie huwelijk! De twintig jaar oude Lamarat Minar keert met zijn familie terug naar zijn geboortestreek waar, in het nagenoeg verlaten kustplaatsje Touarirt, het huwelijk voltrokken zal worden van zijn zus Rebekka met haar oom Mosa. Op de vooravond van de bruiloft ontdekt Lamarat dat Mosa ertussenuit geknepen is; zijn vader draagt hem op de deserterende bruidegom op te sporen. Door de alwetende taxichauffeur Chalid wordt hij naar de Spaanse kroonkolonie Melilliaar vervoerd, waar hij zijn oom in de lokale hoerenkast 'Lolita' in beschonken toestand aantreft. Uiteindelijk vindt de bruiloft alsnog plaats, zij het op onconventionele wijze en op een ongebruikelijke locatie... Bruiloft aan zee is een met veel vaart en enthousiasme geschreven roman vol passie, schaamte en culturele verwarring, die op aanstekelijke en humoristische wijze verslag doet van het conflict tussen de tradities van 'de landstreek' en het leven in 'de West'.

De Bruidegom
Auteur: E. Mollema
Prijs € 9,-

Tot voor kort was de organisatie van de bruiloft voornamelijk een zaak van de bruid. Tegenwoordig wordt ook van de bruidegom verwacht dat hij deelneemt aan de voorbereidingen. Maar welke rol kan hij daarbij spelen? De bruidegom bevat vele tips voor onder meer: het leukste, huwelijksaanzoek het kopen van de mooiste ringen het verrassen van de gasten - en vooral de bruid het verzorgen en versturen van de uitnodigingen de juiste kleding de meest romantische huwelijksnacht

De bruidegom helpt je het hoofd koel te houden en samen met je bruid de juiste beslissingen te nemen. Dankzij dit boek hoef je niet overspannen de bruidssuite binnen te stappen, weet je zeker wat er van de ideale schoonzoon verwacht wordt en ben je verzekerd van een lang en gelukkig leven na de bruiloft.

Meer boeken
1 2